Logotyp: Karlstad Racing
Bild: Karlstad Racing

Utställning I Samband Med Premiären Av Furious 7

Allmänt för oss bilintresserade

Moderatorer: EsarR, Balou, RallyAnders

Utställning I Samband Med Premiären Av Furious 7

Inläggav Styrelsen mån 09 mar 2015, 19:16

Hej alla gasglada!

Vi har fått förmånen att vara med på ett hörn vid premiären av Furious 7 vid Skoghalls Folkets Hus den 1 april.
Detta innebär bland annat att medlemmar i Karlstad Racing kommer att kunna köpa biljetter till filmen för endast 70:- / person. 250 platser finns till förfogande, och det är givetvis först till kvarn som gäller. 250 platser är i och för sig ganska många, så det ska förhoppningsvis finnas till dom som vill ha.
Utställning: Vi behöver DIG!
Vi har blivit lovade att få ha en liten bilutställning utanför tillställningen med plats för ett mindre antal bilar. Om du är intresserad av att ställa ut Din bil, vill vi gärna att du anmäler ditt intresse genom att skicka ett pm och en bild till styrelsen här på forumet eller till KDR på Facebook så kommer vi att höra av oss om det blir aktuellt med just din bil.
Det vore naturligtvis oerhört roligt om det kunde bli bilar med stark anknytning till de tidigare filmerna i serien vid utställningen, så om du kanske sitter på exempelvis en Charger eller en Skyline får du Väldigt gärna anmäla ditt intresse. Men alla bilägare är välkomna att söka en plats på utställningen! Kanske din bil är stylad med inspiration från filmserien?
Då vi inte kommer kunna ställa ut så många bilar kommer det alltså bli de som vi finner mest lämpliga som får ställa ut. Vi söker förstås fina bilar i fint skick, alternativt dödshäftiga sleepers.

MVH, Styrelsen.
Styrelsen
Jobbar hårt för er

 

Återgå till Allmänt

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Google [Bot] och 5 gäster

cron