"I slutet av april var det sedan dags för K..."

Bild: Bild:Verksamhetsberättelse 2008

Verksamhetsberättelse 2008

2008 års säsong började riktigt bra. Hela styrelsen hade för avsikt att sitta kvar vilket var mycket positivt. Då började som vanligt jobbet med att söka tillstånd hos Karlstad kommun och polisen om att få disponera gamla flygfältet för våra körningar. Detta gick smidigt och vi fick 6 datum att köra på.
I slutet av april var det sedan dags för Karlstadracings årsmöte. Årets karlstadracingbesättning blev denna:

Ordförande: Anders Englund (RallyAnders)
Vice Ordförande: Glenn Edvardsen (ZeDD)
Kassör: Alexandra Sjöholm assisterad av Karl-Oskar Andersson (Karlie)
Sekreterare: Björn Höijer (Balou)
Ledamöter: Christoffer Åslev (CoTTeN) och Lars Bengtsson (flurka)
Suppleanter: Johan Warg (wargpojken) och Leif Helgesson (BAB)

När vårvärmen och motorsäsongen verkligen stod inför dörren så var det hög tid för karlstadracings årliga vårmönstring. Vi startade denna ute på flygfältet vid vår klubbstuga och via en cruising genom Karlstad centrum begav vi oss sedan tillbaka till klubbstugan för grillning och diverse andra aktiviteter. I samband med vårmönstringen hade vi dagen efter en Kickoff-fest på Café Artist/Hotell Winn med god mat och mycket skratt.

I början av juni var det sedan dags för racesäsongen att ta sin början. I avtalet med Sommarro Golf AB fick vi lov att utnyttja flygfältet vid 6 tillfällen. Av dessa tillfällen hade vi även i år otur med vädret så ett 201 m-evenemang blev inställt på grund av regn. Tyvärr blev även en konbana inställd men på grund av funktionärsbrist, vilket var mycket tråkigt. I övrigt blev det mycket lyckade race med många körningar.

I slutskedet av juli var det dags för Gatbilar.se tour 2008. Vi i KDR tillsammans med Autoexperten och Gatbilar.se anordnade en utställning. Gatbilar.se kom med ett ganska stort antal bilar och tillsammans med de bilar som kom härifrån blev det ett fint evenemang.

Under sommaren/sensommaren anordnades ett par grillfester ute vid klubbstugan. Det blev som så ofta trevliga tillställningar.

I mitten av augusti var det återigen dags för en del av oss att göra den traditionsenliga resan till Skåne och Vallåkraträffen. Som vanligt blev det ett trevligt och lyckat äventyr.

När det började närma sig vintersäsong fick vi i karlstadracing en ny samarbetspartner, nämligen puben "The Leprechaun" här i Karlstad. Här är det tänkt att vi skall träffas och ha trevliga kvällar framöver.

När racesäsongen var över och vintern var i antågande var det dags karlstadracing att ha en avslutningsfest för medlemmarna för att träffas och umgås. Festen anordnades i år på The Leprechaun och blev lika trevlig som alltid. Mycket god mat och dryck förtärdes under kvällen.

Uppdaterad 26 maj 2009, 17:03
Karlstad Racing