Logotyp: Karlstad Racing
Bild: Karlstad Racing

Historik

"Det var en dag i april månad när jag satt ..."
 
Bild:Så startade det!
Bild:Så startade det!
Bild:Så startade det!
Bild:Så startade det!

Så startade det!

-Vad kul det hade varit om det fanns ett forum som zatzy.com fast bara för Karlstadsfolk!
Det var en dag i april månad när jag satt på jobbet och hade tråkigt som jag kom på att:
-Vad kul det hade varit om det fanns ett forum som zatzy.com fast bara för Karlstadsfolk!

Sagt och gjort så lade jag upp en lite hemsida som hette Karlstadracing på en server och lade upp det första forumet. Sen gällde det ju att få dit folk så att det blev lite mer levande. Sagt och gjort så skrev jag lite trådar på zatzy.com som tydligen några andra biltokar från Karlstad såg så dom registererade sig på min hemsida.

Efter någon dag så gjorde vi upp att vi skulle träffas och diskutera lite hur man skulle kunna få till någon plats att vara och åka på. Nu så här i efterhand så kommer jag inte ihåg om första mötet var när jag och Tom (Catman) möttes på Mc Donalds och snackade eller om det var när vi var o käkade med DoggyBus och jooe men hur som helst så växte hemsidan och fler och fler registrerade sig.

Sedan kom den dagen då jag flyttade till Göteborg, men då tog Per (pryl) tag i saker och registrerade adressen karlstadracing.nu till sin DNS-server och bad mig tanka upp sidan dit så att den inte skulle försvinna. (Karlstad Racing hade tidigare adressen karlstadracing.mule.nu) Sedan dess har det ju hänt en del, Karlstad Racing har gått ifrån att vara ett internetforum till en riktig förening.

//Henrik Olsson
Startade första hemsidan


Uppdaterad 27 april 2006, 14:48