"Årets började med en ny sammansättning av ..."

Bild: Bild:Verksamhetsberättelse 2005
Bild:Verksamhetsberättelse 2005

Verksamhetsberättelse 2005

6 st. körningar, 3 rakt fram och 3 konbana. En stor Motordag med tidningen Bilsport på besök.
Årets började med en ny sammansättning av en styrelse:
Ordförande - Lars Bengtsson
Vice Ordförande - Dan Mörck
Sekreterare - Robin Karlsson
Kassör - Daniel Samuelsson
Ledamöter - Johan Lund och Håkan Näsström
Suppleanter - Linnea Lund och Gabriella Wikberg

I år har Karlstadracing genomfört 6 st. arrangemang.
Den första var en mjukstart med väldigt lite publicitet för att testa nytt upplägg.
Det visade sig att vi senare under säsongen skulle få vända på 201m banan för att allting skulle löpa på smärtfritt under körningarna.

Nytt för i år var även att vi arrangerade körning inte bara rakt fram utan nu också genom en konbana på tid.
Det blev en succé för oss arrangörer och medlemmar. Konbana stod på schemat för vår storsatsning Motordagen den 4:e september.
Tidningen Bilsport var på besök för att göra reportage om Karlstads gatbilar. Vi hade radioreklam och affischerade inför denna stora dag. Företag fanns på plats och fordonsutställning med prisutdelning, Dagens avslutades med stort gruppfoto på Löfbergs Lila Arena parkering. Det blev en mycket lyckad dag.

Som avslutning på race säsongen så hade vi 201 m rakt fram körning, planerna inför var att körning skulle återgå till klubbnivåkänsla, arrangemanget Motordagen hade gjort så intresset blev större.

Vädergudarna var på våran sida nästan hela säsongen, vi fick ställa in ett evenemang pga. ett regnoväder.

Karlstadracing visade även upp sig för övriga bil-Sverige genom att ha ett klubbtält och bilar på Sverige största bilträff - Vallåkraträffen. Det var en stor skara som strålade samman där nere och visade att man även 50 mil från gamla flygfältet kan ha trevligt tillsammans.

På senhösten så hade vi den traditionella avslutningsfesten på Scandic Winn, där duktiga medlemmar belönades med diplom medan mat och drycker förtärdes.

Inför kommande sommar så har vi förhandlat fram ett avtal med Sommaro Golf AB om att få vara på Gamla flygplatsen även sommar 2006. Ansökningar till kommunen och polis är inlämnade, och nu i skrivande stund är de förhoppningsvis under granskning.

Vi har även haft en kul vårmönstring där blanka bilar crusade genom Karlstads gator, tävlingar hölls ute på Skutberget.

//Sekreterare Robin Karlsson