"Planer på bostäder på flygfältet finns i t..."

Bild: Bild:Verksamhetsberättelse 2009

Verksamhetsberättelse 2009

Hela styrelsen kunde tänka sig att sitta kvar inför 2009 års säsong vilket var positivt. Men vi visste samtidigt inte om det skulle bli några körningar på Karlstads gamla flygfält under säsongen 2009.
Planer på bostäder på flygfältet finns i tankarna hos Karlstad kommun och byggbolagen, men eftersom tiderna inte var de bästa så sköts dessa planer på framtiden och vi fick även detta år chansen att utnyttja flygfältet.

Framåt vårkanten så började som vanligt arbetet med att söka tillstånd hos Karlstad kommun och polisen om att få disponera gamla flygfältet för våra körningar. Detta gick väldigt smidigt och vi fick våra sex utvalda datum att köra på. Dessa fördelades som vanligt på tre konbanor och tre 201 m-körningar.

I slutet av april var det sedan dags för karlstadracings årsmöte. Årets karlstadracingbesättning blev denna:

Ordförande: Anders Englund (RallyAnders)
Vice Ordförande: Lars Bengtsson (flurka)
Kassör: Alexandra Sjöholm assisterad av Karl-Oskar Andersson (Karlie)
Sekreterare: Björn Höijer (Balou)
Ledamöter: Christoffer Åslev (CoTTeN) och Leif Helgesson (BAB)
Suppleanter: Angelica Löfvenhamn (GeLa) och Linnéa Lund (Hugolina)

När vårvärmen och motorsäsongen verkligen stod inför dörren så var det dags för karlstadracings årliga vårmönstring. Vi startade denna ute på flygfältet vid vår klubbstuga och via en cruising genom Karlstad centrum begav vi oss sedan tillbaka till klubbstugan för grillning och diverse andra aktiviteter.

I slutet av maj var det äntligen dags för racesäsongen att starta. Våra anordnade racetillfällen blev mycket uppskattade trots att vi inte hade vädret med oss alla gånger.

Denna sommar var det även dags för en motorsalong här i Karlstad. Denna hölls i Löfbergs Lila Arena och vi i karlstadracing deltog med ett antal utvalda bilar.

Uppdaterad 25 april 2010, 20:25
Karlstad Racing