"Trots att det för dagen var OS med många i..."

Bild:Verksamhetsberättelse 2004

Verksamhetsberättelse 2004

Efter mycket tvistande med Sommaro Golf så blev det två körningar på gamla flygfältet.
Trots att det för dagen var OS med många intressanta grenar på TV så var det mycket folk som hade sökt sig till fältet för att beskåda våra race. Nästan hela den fria delen av startbanan var täckt av parkerade publikbilar.

040502 – Verksamhetsåret startar
Söndagen den 2/5 2004 startade det nya verksamhetsåret och sommarens tidsträningar var i då läget fortfarande inte spikade på grund av de problem vi hade med förhandlingarna med kommunen och Sommaro Golf AB.
Vi hade dock redan haft vårmönstring på Philipson bil och hade en minimässa på gång på OK/Q8 Våxnäsmacken den 19/6.

040619 - Minimässa Våxnäsmacken
Minimässan var lyckad trots det dåliga vädret och flera företag fanns på plats förutom Karlstad Racing och visade upp sina produkter. Vi sålde shopprylar samt informerade om föreningen.

040822 – Första tidsträningen
Efter många skickade arrendeavtal mellan Sommaro Golf AB och Karlstad Racing lyckades vi till slut få till en kompromiss där Sommar Golf tog entré av publik och vi skötte våra race som tidigare år. Dessvärre hade säsongen hunnit gå så långt att vi bara hann med två tidsträningar.

Första timmarna under söndagen var det en del regn men vädret ordnade sakteliga upp sig och banan torkade så att alla förare kunde köra ett antal repor.
Vi hade även en utställning där vinnare korades efter dagens sista race på banan.

040926 – Andra och sista tidsträningen
Till skillnad från den första tidsträningen så var det riktigt fint väder den här söndagen.
Allt flöt på under den stora rutin som arrangörer och funktionärer samlat på sig under åren. Medlemmarna körde så det stod härliga till och utställningen lockad som vanligt både många utställare och folk i publiken.
Smolket i bägaren under båda tidsträningarna var de återkommande problemen vi hade med Sommaro Golf som ständigt kom med ändringar och påpekanden under arrangemangen.

Efter avslutad säsong så var vi överens om att vi skulle försöka lösa säsongen 2005 med andra alternativ än gamla flygfältet på grund av samarbetssvårigheterna med Sommaro Golf AB.

041127 - Avslutningsfest
Lördagen den 27/11 hade vi årets avslutningsfest på Scandic Winn där de ca 35 medlemmar som hade valt att komma både åt och drack mycket gott och pratade om årets lyckade men korta säsong.

050221 – Norra delen av flygfältet till förfogande
Under mitten av februari fick vi igenom vår ansökan att låna den norra delen av fältet av kommunen och därigenom ej behöva blanda in Sommaro Golf AB i våra ideella arrangemang.
Nyheten var därför av en mycket positiv art.

050227 – Extra årsmöte
Den 27/2 hade vi ett extrainsatt årsmöte för att medlemmarna stadgeenligt skulle få chansen att rösta på förslaget om höjd medlemsavgift för 2005. Med en stor majoritet klubbades förslaget om höjning från 100:- till 200:- igenom.
Övriga verksamheter

Bandy
Som tidigare hade vi innebandyspelande i Skogsbackeskolans gymnastiksal där de medlemmar som ville delta skrapade ihop till avgiften för salen.

Cruisingar
Vi hade en del mer eller mindre officiella cruisingturer under söndagarna på den varma sidan av året.

Asienkatastrofen
Karlstad Racing bidrog med 1000:- till flodvågornas offer.